Album u znaku Škorpiona: "Tindersticks" objavili "No Treasure But Hope"

"Želeli smo da napravimo nešto što ima telesnost i čovečnost. Da ne bude ograničeno klikovima..."

  • 0
Tindersticks Omot albuma / Foto: Promo

Proslavljeni bend Tindersticks, koji će održati koncert 8. maja 2020. godine u Kombank dvorani u Beogradu, upravo je objavio album pod nazivom "No Treasure But Hope".

- Želeli smo da napravimo nešto što ima telesnost i čovečnost. Da ne bude ograničeno klikovima... Pesme su svirane u vazduh, hvataju određen trenutak i zbog toga su posebne. Posebne su po tome kako smo se osećali u trenutku i odnosili jedan prema drugome - navode članovi benda Tindersticks.

"No Treasure But Hope", prvi Tindersticks "album u znaku Škorpiona", sniman je šest majskih dana u studiju "Midilajv" (Midilive) u Parizu, i donosi deset novih pesama od kojih su najavni singlovi bili "The Amputees" i "Pinky In the Daylight". Uporedo sa albumom objavljen je spot za "For The Beauty", koji je u režiji Dejvida Riva snimljen u toku boravka benda u pariskom studiju.

tindersticks Foto: Promo/ by Richard Dumas and Suzanne Osborne

Tindersticks su nastali u Londonu 1992. godine, a trojici osnivača Stjuartu Ej Stejplsu, Dejvidu Bolteru  i Nilu Frejzeru pridružili su se i osvežili bend u poznim dvehiljaditim godinama Den Mekina i Erl Harvin Džunior. Na svom muzičkom putovanju ustoličili su se kao majstori suzdržanosti i pesničke osećajnosti, i kao bend koji sada samouvereno stvara najbolje pesme svoje karijere.

Ulaznice za beogradski koncert Tindersticks-a koštaju 2.200, 2.600, 3.000 i 3.500 dinara na blagajni Kombank dvorane, odnosno preko prodajnih mesta i mreže Tickets.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA