Jela Cello & Power Symphony Orchestra: "Potraga za magičnim violončelom"

Posle niza koncerata u zemlji i svetu, Jela Cello (Jela Mihailović) će 29.11.2019. godine održati prvi veliki beogradski koncert uz pratnju velikog simfonijskog orkestra

  • 0
Jela Cello, Jelena Mihailović Foto: Petar Vujanić

Po zvanju specijalista muzičke umetnosti, Jela već dugi niz godina kombinuje klasičan muzički izraz sa obradama pop i rok klasika u aranžmanima za violončelo i simfonijski orkestar. Njene interpetacije Puprle Haze-a (Jimi Hendrix), Eleanor Rigby (The Beatles) kao i srpskih narodnih pesama privukle su pažnju širokog auditorijuma i poznatih svetskih producenata i afirmisanih umetnika.

Nastupajući na različitim scenama širom sveta, kao jedan od njenih najinteresantnijih nastupa može se izdvojiti nastup na dodeli Oskara u Los Anđelesu i saradnja sa holivudskim velikanima među kojima je jedan od najvećih filmskih režisera James Cameron.

Jela Cello, Jelena Mihailović Foto: Petar Vujanić

Koncert u Beogradu 29.11.2019. godine biće audio-vizuelni spektakl, poslastica za ljubitelje kvalitetne muzike i sinteze dobrih frekvencija. Jela Cello & Power Symphony Orchestra izvešće muziku sa Jelinog najnovijeg autorskog albuma "Potraga za magičnim violončelom" koji je kao i prethodna dva, izdao PGP-RTS, dok je svetsku distribuciju obezbedio Warner Music Group.

Koncert "Potraga za magičnim violončelom" je muzičko putovanje kroz kosmos i vreme na kom će se pored muzike sa najnovijeg albuma i Jelinog izvođenja na akustičnom violončelu uz simfonijski orkestar naći i obrade pop i rok klasika koje će Jela izvesti na električnom violončelu takođe uz pratnju simfonijskog orkestra.

Raznolikost Jelinog muzičkog opusa garantuje uzbudljiv muzički doživljaj kako za ljubitelje klasične muzike tako i za publiku koja je okrenuta i drugim muzičkim pravcima koje je Jela vešto uklapajući uobličila u nešto što bi moglo da se okarakteriše kao totalna muzika.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA