• 5

Mnogo toga me veže za Beograd: Božo Vrećo od sveg srca pozdravlja publiku pred koncert u Sava centru

Vraća se "umetnik anđeoskog glasa, koji leči dušu i otvara srce"...

  • 5

Svestrani umetnik, vrhunski interpretator i autor sevdalinki, Božo Vrećo, kaže da je posebno inspirisan za veliki koncert u Beogradu i u kratkoj video poruci pozvao je svoje poštovaoce da dođu 14. decembra 20:30h u Sava centar.

- Dragi moji, toliko se radujem beogradskom koncertu, toliko sam inspirisan da nemam riječi kojima bih to opisao. Znam da ćete biti u Sava centru 14. decembra zajedno sa mnom i divnim muzičarima koji dolaze, sa puno ljubavi koju imate za mene, koju vam od sveg srca šaljem - napomenuo je Božo Vrećo u poruci.

Pred publiku regionalno prestižnog Sava centra, godinu dana od uspešnog prvog susreta, vraća se "umetnik anđeoskog glasa, koji leči dušu i otvara srce" (New York Times), o čemu svedoče jedinstvene i glasovno raskošne Božine interpretacije u pesmama kakve su "Lejlija", "Pandora", "Elma", "Ko li noćas miluje ti kosu" ili "Meni si bila vrijedna".

- Puno me toga veže za Beograd. A beogradska publika je jako zahtjevna i suzdržana, ali ako je osvojite ona je vaša i beskrajno vas voli - kaže Božo Vrećo.

Ulaznice za beogradski koncert su u prodaji, po cenama od 1.500, 1.800 i 2.100 (rasprodate su sve ulaznice od 2.500 dinara) na blagajni Sava centra, kao i preko mreže i prodajnih mesta tickets.rs.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • medo

    Pyc i po Bosni se uzima lova nemoj mnogo da brineš svaka druga sedmica pravi neko koncert a da ti ne pričam po diskotekama i clubovima pa su možda i i oni mnogo vezani za bosnu

  • Рус

    Svi ste vezani za Beograd kada treba da uzmete pare...

  • Maki

    Jedan od retkih koji deli komplimente svima. Bira recnik. Nikom se nije zamerio. Divno peva.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima