"Nipplepeople" na prvoj regionalnoj turneji dolaze u Beograd i Kragujevac

Na posebno pripremljenoj turneji bend će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima, a posetiće neke od najboljih klubova regiona od kojih su mnoge ranije više puta rasprodali

  • 0
Nipplepeople

Nipplepeople / Foto: Promo

Elektro pop duo Nipplepeople u martu sledeće godine kreće  na svoju prvu veliku, regionalnu turneju u toku koje će odsvirati 8 koncerata, među kojima su 20. marta u 21h dvorana "Amerikana" Doma omladine Beograda i 21. marta u 21h prostor "Čaurnice" u Kragujevcu.

Na posebno pripremljenoj turneji bend će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima, a posetiće neke od najboljih klubova regiona od kojih su mnoge ranije više puta rasprodali.

Duo se tako vraća u "Amerikanu", koju su rasprodali pre ravno godinu dana i potvrdili status regionalne atrakcija i muzičkog fenomena, a pored 21. marta u Kragujevcu nastupiće 7. marta u Zagrebu i 14. marta u Rijeci, dok će preostala četiri koncerta najaviti kroz nekoliko nedelja.

Nipplepeople

Nipplepeople / Foto: Promo

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla "Frka" i "Sutra" beleže milionske preglede na YouTube-u. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su "Sutra", "Broj", "Bolji", "Ne volim te" i "Balkan Express".

Ulaznica za beogradski koncert u toku prednovogodišnje pretprodaje košta 900 diinara preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Od 3. januara biće 1.200 dinara, a na dan koncerta, ako ih preostane, 1.500 dinara.

Ulaznica za Kragujevac u pretprodaji košta 800 dinara, dok će na ulazu biti 1.000 dinara. Prodaja ide preko mesta i mreže www.tickets.rs, Doma omladine Kragujevca, na biletarnici Dečjeg pozorišta i u Music Store-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA