Ludo su se zabavili: Pogledajte kako zvezde pevaju legendarni novogodišnji hit Maraje Keri

Pojavljuju se mnogi - od Džona Travolte, Arijane Grande, Kejti Peri, Brendi, Dženifer Hadson do Džejmsa Kordena, Kris Džener, Snup Doga i Misi Eliot...

  • 0

Maraja Keri je bila prijatno iznenađena kad joj je, 25 godina od nastanka singla All I Want For Christmas Is You, poslat video u kom mnoge zvezde na plejbek pevaju njen planetarni hit.

Pojavljuju se mnogi - od Džona Travolte, Arijane Grande, Kejti Peri, Brendi, Dženifer Hadson do Džejmsa Kordena, Kris Džener, Snup Doga i Misi Eliot.

- Vau! Ovo je jedan od najlepših božićnih poklona koje sad ikad dobila - tvitovala je Maraja nakon što je pogledala snimak i dodala - Toliko sam zahvalna svim svojim prijateljima i omiljenim izvođačima koji su učestvovali u stvaranju ovog videa. Stavili ste mi veliki osmeh na lice. Hvala vam!

Snimak je osvanuo na 25. rođendan njene pesme All I Want For Christmas, koja se već drugu sedmicu drži na 1. mestu liste Billboard Hot 100. Kad je prvi put objavljena 1994. godine, pojavila se na 3. mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA