Liriklajn uvrstio Zvonimira Đukića Đuleta na svoju listu

Đukić se na eminentom internacionalnom sajtu, na poziv selektora, predstavio tekstovima pesama "Zemlja čuda", "Klatno", "Opasan ples", "Brod od papira" i "Za godine tvoje"

  • 0
Roštiljijada, Zvonimir Đukić Đule Van Gog Foto: Marko Jovanović

Svetski priznata audio-poetska platforma Liriklajn, na svom sajtu koji neguje savremenu međunarodnu poeziju u audio i tekstualnom formatu, pored mnogobrojnih međunarodno priznatih pesnika, objavila je pet pesama muzičara Zvonimira Đukića - Đuleta, frontmena grupe Van Gogh.

Đukić se na eminentom internacionalnom sajtu, na poziv selektora, predstavio tekstovima pesama "Zemlja čuda", "Klatno", "Opasan ples", "Brod od papira" i "Za godine tvoje", koje su dostupne u audio i lirik formatu. Platforma je osmišljena tako, da svaki odabrani umetnik lično interpretira svoje tekstove. Pomenute interpretacije, ambijentalno prati muzika grupe Van Gogh.

Roštiljijada, Zvonimir Đukić Đule Van Gog Zvonimira Đukić Đule, frontmen grupe Van Gogh Foto: Marko Jovanović

U nastavku aktuelne turneje na kojoj promoviše svoj novi studijski album "More bez obala", grupa će se po prvu put koncertno predstaviti publici u Skandinaviji, 31.januara u Malmeu i 01.februara u Oslu, a nakon pomenutih koncerata, grupu tokom 2020.godine, očekuje koncertna sezona u zemlji i inostranstvu.

Link ka profilu Zvonimira Đukića na Liriklajnu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA