≫ 

Spot joj je zacementirao status seks simbola: Ova pesma Dženifer Lopez i danas je globalni hit

Mnogi su sumnjali da se obraća reperu Šonu Kombsu, poznatijem kao P. Diddy...

  • 3
Dženifer Lopez Džej Lo u spotu "Love Don't Cost A Thing" / Printskrin: YouTube/JenniferLopezVEVO

Sećate li se pesme Dženifer Lopez koja nam je bila čudna jer je reč doesn't zamenjena sa don't, pa se zove "Love Don't Cost A Thing"? Na današnji dan 2001. godine zauzela je 1. mesto na listi singlova Ujedinjenog Kraljevstva i time osigurala muzičku slavu latino dive.

Naime, singl je objavljen 2. decembra 2000. kao uvod za J. Lo - 2. studijski album Dženifer Lopez.

Dženifer je nastavila saradnju sa istom ekipom koja je stvorila njen prvi album On the 6 iz 1999. godine, koji je iznedrio hitove If You Had My Love, Waiting for Tonight i Let's Get Loud. Jedan od njenih saradnika bio je i reper Šon Kombs, poznatiji kao P. Diddy, sa kojim je bila i u romantičnoj vezi.

Dženifer Lopez Printskrin: YouTube/JenniferLopezVEVO

Love Don't Cost A Thing govori o tome kako je pevačica nesrećna jer joj dečko kupuje razne skupe materijalne stvari kako bi joj "nadomestio" to što često nije u blizini. Mnogi su sumnjali da se na taj način obraća samom Kombsu, jer je par raskinuo nedugo nakon objave pesme.

Odmah nakon premijere, Love Don't Cost A Thing zauzela je 3. mesto na listi Billboard Hot 100 u SAD. Kritičari su je nazvali "pevljivom" , a naišla je i na veliki komercijalni uspeh širom sveta. Pesmu danas karakterišu kao "klasična Lopez". Osvojila je 2 i bila je nominovana za nekoliko nagrada, uključujući MTV i VH1.

Provokativni spot je zacementirao status Dženifer Lopez kao seks simbola.

Prisetimo ga se:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA