Bili Ajliš ima samo 18 godina i upravo je razotkrila svoj sledeći projekat, koji pomera granice

Pevačica je na Instagramu obelodanila da sprema temu za najnovijeg Bonda

  • 3
Bili Ajliš

Foto: Printscreen/YouTube/Vanity Fair

Bili Ajliš ima samo osamnaest godina, a već je jedno od najvećih imena savremenog pop zvuka. Ona je za svojih 49 miliona pratilaca na Instagramu pripremila iznenađenje.

Kako prenosi UNILAD, u nizu storija na svom profilu, Bili je postavila slike bivših Bondovih devojaka - Hale Beri, Olgu Kurilenko i Evu Grin. Sem toga, nije puno otkrila. Slike su postavljene bez komentara ili zvuka u pozadini.

Da li nam je Bili upravo saopštila da će pevati temu za sledeći nastavak serijala o Džejmsu Bondu ili se jednostavno radi o nasumičnom izlivu naklonosti prema istom? Zasad još ništa nije sigurno, ali fanovi čitaju između redova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

THANK YOU AMAS 😁A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

 

U slučaju da će Bili zaista pevati temu za "No Time To Die", biće najmlađa osoba kojoj je poveren ovaj zadatak. Pre nje su ovaj rekord držali Sem Smit i Adel, koji su imali 23 i 24 u vreme snimanja svojih bondovskih hitova.

"No Time To Die" će, inače, stići u bioskope u aprilu ove godine, a ovo je poslednji nastavak u kom će Danijel Krejg tumačiti kultnog 007. I dalje nije potvrđeno ko će biti njegov naslednik nakon skoro petnaest godina koliko je glumio najslavnijeg agenta na svetu.

N.I.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    14. januar 2020 | 19:13

    Meni je antipaticna, samo taj pogled faca uzas, a da ne pricam o pesmi jedva progovara. Po cemu je klincima zanimljiva ne znaju ni sami, mozda sto je drecava sarena.

  • Aca

    14. januar 2020 | 21:46

    Iza nje stoji marketinska masina... Pevacica je totalno nebitna bitna je zarada koju ce zaraditi ljudi koji stoje u senci...

  • ...

    14. januar 2020 | 17:13

    Smorili za medalju sa Bondom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA