≫ 

Bili Ajliš se oglasila nakon što je postala najmlađi umetnik koji je otpevao naslovnu numeru za 007

Producenti filma istakli su da je njena pesma besprekorno izvedena i usklađena sa emocionalnom pričom filma

  • 0
Billie Eilish, Bili Ajliš Foto: Guliver/Emma McIntyre/Getty Images for Billboard

Kantautorka Bili Ajliš (18) postala je najmlađa umetnica koja je ikada napravila audio zapis za ostvarenje o Džejmsu Bondu!

Naime, mlada umetnica napisala je i otpevala pesmu za 25. nastavak franšize "James Bond 'No Time to Die'", a kako kaže - ni sama ne veruje u sve što joj se događa.

Ludo je biti deo toga u svakom pogledu. Velika je čast biti u stanju napraviti tematsku za film koji je deo tako legendarnog serijala. Džejms Bond je najbolja franšiza koja postoji. I dalje sam u šoku - rekla je Bili.

Ona je prošle godine objavila svoj prvi album "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", na kom je radila sa bratom Fajnsom Okonelom (22). Oboma je oduvek bio san da snime pesmu za Bondov film.

Nije vreme za umiranje Bond u ostvarenju "Nije vreme za umiranje", Foto: Promo

Producenti filma Majkl Vilson i Barbara Brokoli rekli su da je Ajlišina pesma besprekorno izvedena i usklađena sa emocionalnom pričom filma. Reditelj filma Keri Džodži Fukunaga (42) rekao je da je veliki fan Ajlišove i njenog brata.

- Njihova kreativnost i talenat su neverovatni i ne mogu dočekati da publika čuje šta su spremili. Ovo je nova perspektiva čiji će vokal odjekivati generacijama koje dolaze - rekao je Keri.

Film "Nije vreme za umiranje" u naše bioskope stiže 2. aprila 2020. godine.

VIDEO: Svako može da bude Džejms Bond sa ovom super brzom podmornicom- gliserom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA