≫ 

Eminem objavio novi album, a fanovi ga razapeli zbog Arijane Grande: "Kako si ti bezosećajan!"

Mnogi su Eminema zbog samo jednog stiha oštro iskritikovali

  • 0

Američki reper Eminem izdao je juče svoj novi album "Muzika za ubijanje" ("Music To Be Murdered By"), a odmah se našao na meti fanova, i to fanova Arijane Grande, zbog stiha koji se odnosi na teroristički napad u Mačesteru.

Podsetimo, u napadu je ubijeno 22 ljudi.

Eminem u jednom trenu peva: "Zamišljam kako vičem "Bombe dalje" na utakmici, kao da čekam ispred koncerta Arijane Grande" ("I'm contemplating yelling 'Bombs away' on the game like I'm outside of an Ariana Grande concert waiting").

Mnogi su Eminema zbog ovog stiha oštro iskritikovali.

Mančester, napad, arena, Arijana Grande, bdenje

Napad u Mančesteru Foto: Tanjug/AP

- Šta mu se učinilo ispravnim da napiše ovakav stih o Mačesteru? On nema pojma kroz šta je Arijana Grande prošla.

- Činjenica da se Eminem našalio sa napadom u Mančesteru u svojoj pesmi mi izaziva mučninu.

- Ne može se izvući iz ovoga. Rekao je njeno puno ime i ne može da porekne. Odvratno. Koliko neosećajan moraš da budeš da bi rekao tako nešto - samo su neki od komentara.

No, ni Eminemovi fanovi nisu ostali nemi. 

- Za ljude koji su ljuti što je pomenuo napad na koncertu Arijane Grande: to su samo stihovi. Sakupio je dva miliona dolaza za žrtve, što je više od onoga što ste vi učinili. Verovatno ste se smejali na šale o Trećem svetskom ratu i bombardovanju Irana... barem ostanite dosledni u onom što vas vređa - napisao je jedan tviteraš.

 

U mnogim fanovima su i dalje sveže uspomene na maj 2017. godine, kada je bombaš samoubica Salman Ramadan Abedi ubio 22 ljudi dok su napuštali koncert pevačice Arijane Grade. Islamska država je kasnije preuzela odgovornost za napad. Jedan od džihadista tada je podelio sliku ranjenog deteta i napisao: "Izgleda da su britanske bombe, bacane na decu u Mosulu i Raki, našle svoj put do Mačestera".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA