≫ 

Nik Kejv odgovorio frontmenu beogradskog benda The Cave Dogs: "Zvučiš zastrašujuće kao ja"

"Ako mi pošalješ svoju imejl adresu, poslaću tu jednu moju staru, kao i odelo - imam ih mnogo - ili plaćenog ubicu. Nisam siguran koje od ta dva"

  • 0

Na portalu The Red Hand Files na kome Nik Kejv odgovara na pitanja fanova, osvanulo je pitanjNikole Krstića, frontmena domaćeg Nick Cave tribute sastava The Cave Dogs.

Krstić se Kejvu predstavio kao jeftini imitator i upitao australijskog barda da li je čuo za njih. Zaintrigiran lepo formulisanim pitanjem, jedan od najvećih pesnika u muzici odgovorio je da do sada nije čuo za srpski sastav, ali i da je Nikola zastrašujuće dobro skinuo njegov glas.

- Gledao sam te na Jutjubu, zvučiš zastrašujuće kao ja. Usavršio si moju posebnu vezu sa Bogom i Intonacijom. Zapravo, dok sam te slušao, moja žena Suzi je ušla u sobu, sa rukama punim haljina i odeće i rekla: "Vau, bejbi, zvučiš dobro". "Hvala, to nisam ja, to je srpski uljez". "O, izvini", rekla je i izašla iz sobe. Tako da nešto sigurno radiš dobro. Ali u pravi su da nemaš odgovarajuću košulju. Ako mi pošalješ svoju imejl adresu, poslaću tu jednu moju staru, kao i odelo - imam ih mnogo - ili plaćenog ubicu. Nisam siguran koje od ta dva. S ljubavlju, drugi Nik - odgovorio je Kejv.

Originalnog Kejva ćemo u Areni gledati u junu, kada ponovo stiže u našu zemlju.

(Telegraf.rs/Balkanrock)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA