≫ 

Fanovi besni: Pevačica nastupila na Gremiju, a ni da otpeva stih. Samo se vrtela oko Ašera i šipke

"Zamislite da donesete odluku kojom ne dozvoljavate FKA Tvigs da zapeva"

  • 1
FKA Twigs i Ašer Foto: Tanjug//Invision/AP

Pored Kobija Brajanta i reditelja Nipsija Hasla, sinoć je na dodelama muzičkih nagrada Gremi odata počast još jednoj preminuloj zvezdi - Princu, koga je svet muzike izgubio pre skoro četiri godine.

U znak sećanja na kultnog pevača i muzičara R&B pevač Ašer je otpevao njegove pesme “Little Red Corvette,” “When Doves Cry” i “Kiss”, dok je Prinčeva dugogodišnja saradnica Šila E. svirala bubnjeve.

Još jedna pevačica je bila na sceni - Talija Barner, poznatija kao FKA Tvigs, ali koja tokom sve tri pesme nijednom nije otvorila usta. Njen nastup bio je sveden na to da u belom vešu igra oko Ašera i vrti se na šipci, na potpuno iznenađenje (i bes) kako kritičara, tako i fanova.

FKA Twigs i Ašer FKA Tvigs i Ašer Foto: Tanjug//Invision/AP

- Zamislite da donesete odluku kojom ne dozvoljavate FKA Tvigs da uopšte zapeva - napisao je Rob Šefild, novinar magazina "Rolling Stone’s".

- I tako, FKA Twigs se svela na to da bude Ašerova igračica iz pozadine - tvitovali su fanovi.

Na kraju se oglasila i sama pevačica.

- Naravno da sam želela da pevam na Gremiju, ali niko me nije pitao. Nadajmo se da u budućnosti hoće. Svejedno, ovo je čast. Čestitke svim pobednicima - napisala je ona na društvenim mrežama.

No, Šila E. je ubrzo ispričala sasvim drugu priču.

- Nije želela da peva. Prvo je pristala, ali onda odustala jer nije imala mikrofon i monitore u uhu, tako da nije mogla da čuje. Rekla je da bi radije plesala. Izabrala je da ne peva, rekla je: "Ok sam" - kazala je ona novinarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA