≫ 

"Vapaj za pomoć": Demi Lovato otpevala pesmu koju je napisala samo 4 dana pre no što se predozirala

Pevačica je počela pesmu, ali su je emocije savladale, te je morala da stane i počne ispočetka

  • 0
Demi Lovato Foto: Tanjug/Invision/AP

Jedan od najemotivnijih trenutaka ovogodišnje dodele muzičkih nagrada Gremi bio je nastup Demi Lovato, koja se trijumfalno vratila na scenu sa svojom novom pesmom "Bilo ko" ("Anyone"). Tekst ove pesme Demi je napisala samo četiri dana pre nego što je, pre skoro dve godine, umalo umrla od predoziranja.

Na bini u Stejples centru pop pevačica sinoć nije glumila emocije. Pesmu je počela da peva, ali osećanja su je savladala, te je morala da zastane i počne ispočetka.

Njen nastup bio je intiman, nije imala igrače, već samo klavirsku pratnju.

Bože, ima li ikoga. Treba mi neko. Bilo ko. Molim te, pokaži mi bilo koga - pevala je i plakala ona, dok su joj se suze slivale na belu haljinu. Demi je naterala publiku da kroz pesmu zajedno sa njom proživi pakao zavisnosti i samoću koja je prati.

Reči ove pesme Lovato je napisala smo četiri dana pre nego što se pre skoro dve godine predozirala heroinom, o čemu je pisao ceo svet.

Demi Lovato Lovato je opisala pesmu "Anyone" kao "vapaj za pomoć" Foto: Tanjug/Invision/AP

Uoči ceremonije, Lovato je opisala pesmu "Anyone" kao "vapaj za pomoć". 

Ovo je bio njen prvi javni nastup otada. U međuvremenu išla na rehabilitaciju, a sada se polako vraća na muzičku scenu. Očekuje se da Lovato otpeva američku himnu na Super bolu u Majamiju 2. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA