≫ 

Hevi metal bend usrećio petogodišnjaka: Maleni bubnjar sa viralnog video snimka dobio šansu na bini

Mališan je prvo lupao zamišljene bubnjeve, a kasnije je dobio priliku da zaista nešto odsvira sa bendom na koncertu

  • 1

Slipknot je jedan od najupečatljivijih hevi metal bendova ne samo zbog tvrdog zvuka, već i zbog teatralnih nastupa i originalnih maski za Noć veštica, koje su njihov zaštitni znak. Da su ipak mekog srca, dokazuje i njihov nedavni gest kojim su usrećili petogodišnjeg Kejleba Hejza iz Njukasla, u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Naime, Kejleb je sa ocem bio na koncertu Slipknota što je zabeleženo na video snimku, koji prikazuje mališana na očevim ramenima, dok ekstatično oponaša sviranje bubnjeva. Snimak je brzo posto viralan.

Ovaj video nije promakao ni Džeju Vajnbergu, bubnjaru Slipknota, koji ga je podelio putem svog Tviter naloga uz natpis „Moj čovek!”.

Bend je potom pozvao Kejleba i njegovu porodicu na svoj nastup u Birmingemu, gde su uživali iz VIP lože. Kasnije im se petogodišnjak pridružio i na bini, a dobio je i priliku da odsvira nešto na Vajnbergovim bubnjevima.

Njegova mama je otkrila koliko su Kejleb i čitava porodica bili oduševljeni ovim iskustvom.

- Bila nam je čast da budemo pozvani kao VIP gosti. Kejlebova strast je muzika. Kod kuće ima bubnjeve na kojima svira kada god poželi - rekla je ona.

Ona je dodala da ga podržavaju u nameri da se bavi muzikom jednog dana, a da on Slipknot pogotovo obožava zbog intezivnog zvuka bubnjeva, zbog čega će ovaj koncert za njega biti nezaboravna uspomena.

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA