≫ 

Vraćaju se na velika vrata: "Sunshine" objavili novi spot posle 7 godina

Poslušajte pesmu "Da li sam"

  • 4
Sunshine Printskrin: YouTube/SUNSHINE

Beogradski hip-hop sastav Sunshine, koji je vrhunac popularnosti doživeo u drugoj polovini devedesetih godina prošlog veka, vraća se ponovo na scenu singlom "Da li sam".

Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj 2020. godine. Spot ovoga puta potpisuje Vuk Protić.

Video radovi Ivana Šijaka koji su pratili muziku benda Sunshine su se u toku devedesetih ubrajali u najbolje spotove domaće scene.

Ekranizacije pesama "Iza horizonta" i "Misli mene gone" pamtiće mnoge generacije, s sada takav vid saradnje Sunshine nastavlja u istom ritmu sa veoma talentovanim Vukom Protićem koji tokom proteklih nekoliko godina potpisuje veliki broj domaćih muzičkih video ostvarenja.

- Posebnu zahvalnost za realizaciju novih pesama izražavam Daliboru Miniću kao beat makeru i producentu, Kizi RH na izuzetno kvalitetnim tekstovima koji predstavljaju suštinu rep muzike, Ivanu Petroviću koji svojom jakom muzičkom podlogom doprinosi produkciji i miksu pesama. Ovog leta nas očekuje mnogo muzičkih festivala, za koje se ozbiljno pripremamo uz rad na realizaciji novih pesama - izjavio je frontmen benda, Bane Bojović.

Pogledajte spot za pesmu "Da li sam":

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сремац

    28. januar 2020 | 13:18

    Ови што певају кроз цевку могу да се сликају стиг'о газда.... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • MarginalanType

    28. januar 2020 | 13:23

    Vrh!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA