≫ 

Pa, nešto normalno kao autobus i nismo očekivali: Ramštajn Ameriku obilazi cepelinom

Njihova severnoamerička turneja trajaće od avgusta do septembra, a u međuvremenu nama najbliži koncert Ramštajn će održati u Klagenfurtu (Celovac) 25. maja

  • 0
ramstajn, rammstein cepelin Foto: Rammstein Official

Proteklih dana beli cepelin leti nad Los Anđelesom, objavljujući severnoameričku turneju nemačkog industrijal metal benda Ramštajn (Rammstein).

- Ramštajn, severnoamerička stadion turneja. #spremiseameriko - piše na cepelinu koji je oduševio stanovnike Los Anđelesa.

Slike i snimci cepelina preplavile su internet.

- Ramštajn u cepelinu nadleće Los Anđeles. Opako - napisali su neki od fanova, dok su se drugi ponadali da će i u ostale gradove u kojima treba da nastupi nemački bend ovako pozdraviti.

Njihova severnoamerička turneja trajaće od avgusta do septembra. U međuvremenu, fanovi u Evropi mogu da gube pamet od sjajnih nastupa i još bolje muzike.

Nama najbliži koncert Ramštajn će održati u austrijskom gradu Klagenfurtu (Celovac) 25. maja, a fanovi će potom moći da ih slušaju u Lajpcigu (29. i 30. maj), Štutgartu (2. i 3. jun), Cirihu (6. i 7. jun), Dizeldorfu (27. i 28. jun), ali i u Severnoj Irskoj, Ujedinjenom kraljevstvo, Holandiji, Belgiji...

 
 
 
View this post on Instagram
Rammstein flying a blimp over Los Angeles! - (📸 @rachelelena)A post shared by MetalSucks (@metalsucks) on

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA