Vukašin Marković iz Irie FM gost Josipe Lisac u Sava centru

Josipa me pozvala jedno popodne, i na moje oduševljenje izložila ideju, šta bi mogli zajedno da izvedemo

  • 1

Frontmen benda Irie FM Vukašin Marković biće specijalni gost Josipe Lisac na njenom koncertu za Dan zaljubljenih 14. februara (20:30) u Sava centru u Beogradu.

- Veliko mi je zadovoljstvo, kao i čast da sam pozvan da nastupim sa Josipom na njenom beogradskom koncertu. Ona je, pored svih svojih jedinstvenih kvaliteta, za mene umetnica, koja kroz celu karijeru ima sjajan i beskompromisan stav po pitanju svoje profesije. To je zasigurno u velikoj meri uticalo da je ona danas istinska diva. Ovom rečenicom stajem sa rečima hvale, svima je jasno koliko je Josipin stil pevanja neponovljiv - ističe Marković.

Do gostovanja je došlo na Josipin poziv, koja kaže da je sama otkrila Markovića kao mladog muzičara koji "ima izražaj kakav je u svijetu". Frontmen beogradskog benda, poznatog između ostalog po hitovima "Putevi", "Ljubav što smo stvorili" i "Što ti telo pulsira", ne želi da otkriva šta će izvesti na Josipinom koncertu u Sava centru.

- Mogu da kažem da me Josipa pozvala jedno popodne, i na moje oduševljenje izložila ideju, šta bi mogli zajedno da izvedemo. Verujem da će to biti sjajna prilika da svi zajedno uživamo i doživimo njenu harizmu koja ne prolazi. Vidimo se 14. februara u Centru Sava - poručuje Marković.

Ulaznice za beogradski koncert Josipa Lisac koštaju 1.800, 2.100, 2.500 i 2.800 dinara na blagajni Sava centra, kao i preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA