≫ 

Samostalni referenti 24. rođendan slave koncertima u Beogradu i Novom Sadu

Važe za jedan od najdugovečnijih ska-pank bendova u Srbiji i u regionu i za 24 godine postojanja imali su na stotine uspešnih solo nastupa, ali i učešća na brojnim festivalima

  • 0
Samostalni referenti Foto: Aleksandar Zec

Beogradski ska-pank bend Samostalni referenti obeležiće 24 godine postojanja rođendanskim koncertima 7. februara u Novom Sadu u klubu Dom B-612, i 8. februara u Beogradu u klubu Elektropionir.

- 24 godine onanije na bini, samostalni matorci, postali su fini. Samo lepe teme provlače kroz pesme, rođendansko slavlje propustiti se ne sme. K'o što tradicija nalaže biće tu i gosti, set lista hitova da razmrdate kosti. Išijas, lumbago, u kolenu voda, karte su u prodaji dok se ne rasproda - najvaljuju Referenti, u svom prepoznatljivom stilu, rođendanske svirke koje će i u Novom Sadu i u Beogradu okupiti na stotine obožavalaca željnih dobre ska-pank žurke.

Samostalni referenti Foto: Promo

Važe za jedan od najdugovečnijih ska-pank bendova u Srbiji i u regionu i za 24 godine postojanja imali su na stotine uspešnih solo nastupa, ali i učešća na brojnim festivalima. Njihovi rođendanski koncerti postali su tradicija koju poštovaoci ovog zvuka ne propuštaju.

Ulaznice za koncert u Novom Sadu dostupne su po pretprodajnoj ceni od 400 RSD u Mungos CD shopu. Na veče koncerta, na ulazu u klub koštaće 600 RSD.

Ulaznice za koncert u Beogradu mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 500 RSD u kafeu Šikarica. Na ulazu u klub na veče koncerta koštaće 700 RSD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA