≫ 

Slava mu nije udarila u glavu: Gitarista Rolling Stones-a na dodelu nagrada došao - metroom

Gotovo je nemoguće zamisliti nekoga toliko poznatog kako radi nešto tako obično

  • 2
Roni Vud, Rolling stones Roni Vuds sa suprugom; Foto: Tanjug/AP

Roni Vud oduševio je internet zajednicu objavom videa na kojem se vidi kako putuje na dodelu Brit nagrada - metroom. To ne bi bilo ništa neobično da nije reč o gitaristi jednog od najpoznatijih bendova svih vremena.

Vud je relativno nov u Rolingstonsima, jer im se pridružio 1975. (otprilike deceniju posle vrhunca njihove slave). Ali on je i dalje jedan od najpoznatijih članova benda i član Kuće slavnih rokenrola.

Gotovo je nemoguće zamisliti nekoga toliko poznatog kako radi nešto tako obično kao što je vožnja javnim prevoz. Sigurno bi limuzina više odgovarala starijoj rok zvezdi.

Pa, Vud je ipak iznenadio sve putujući do O2 arene redovnom linijom. A ako postoji jedno mesto za koje garantujete da nećete dobiti “Satisfaction”, to je u londonskom metrou, u špicu, prenosi Headliner.

S obzirom na reakciju fanova na netu, izgleda da je legendarni gitarista možda tek sada dostigao status ikone za potpuno novu generaciju.

Video: Od Mirijeva do Zemuna za pola sekunde? Nemoguće!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    20. februar 2020 | 11:29

    Realno niko više i ne zna ko je on! De je bio pre 50 godina!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA