≫ 

Novi hit ima Nipplepeople pred dolazak u Novi Sad: "Ti si moja tajna, davno zasanjana noć"

Naziv singla "Tajna" i posebno stihovi "ti si moja tajna" simbolično su potpuno u duhu tajanstvenog, maskiranog žensko-muškog dua

  • 0
Nipplepeople

Foto: Promo

Elektro pop duo Nipplepeople objavio je novi singl "Tajna", pred svoju regionalnu turneju "Softcore 2020", na kojoj nastupaju 26. marta (22:00) u Domu kulture u Novom Sadu, pored ranije najavljenog 20. marta (21:00) u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda i 21. marta (21:00) u prostor "Čaurnice" u Kragujevcu.

Naziv singla "Tajna" i posebno stihovi "ti si moja tajna" simbolično su potpuno u duhu tajanstvenog, maskiranog žensko-muškog dua, o kojima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave.

Zagrebački duo, koji se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su "Frka", "Sutra", "Broj", "Bolji", "Ne volim te" i "Balkan Express", na svojoj prvoj velikoj regionalnoj turneji "Softcore 2020" predstaviće novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima. Pored Beograda, Kragujevca i Novog Sada, Nipplepeople će nastupiti u Zagrebu, Rijeci, Skoplju, Banja Luci i Sarajevu.

Ulaznica za novosadski koncert u pretprodaji je 900 diinara, a od 25. februara biće 1.100 dinara preko mreže www.gigstix.com.

https://www.facebook.com/events/1135833913474892/

kolko puta dok sanjam

ti ne znaš uć u moj san

samo si gost

nikad nisi znao to

kolko puta sam ja

ostavila sve

rekla ovdje sam

ja nisam bolja, ali uzimam deblji kraj

nikad nisi znao to

sad nosim novi znak

ovo je drugi kraj

mjesec traži me još

stalno se otkrivam

ti si moja tajna, davno zasanjana noć

zašto zaboravljam olako

kakvu ljubav imam s tobom

ti si moj san

ti ne razumiješ granicu

ti nisi dovoljno svoj

u praznoj sobi spavaš daleko

ja nemam ništa osim nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA