≫ 

Da li će žena iz podzemnog prolaza postati svetska zvezda? Instagram joj je već "eksplodirao"

Mediji joj predviđaju svetsku karijeru, a na njenu adresu već su stigle značajne ponude

  • 4
Charlotte Awbery Foto: Instagram/charlotteawbery Verified, Youtube/CBS New York

Šarlot Oberi najbolje zna kako se život preko noći promeni, ili, u njenom slučaju, samo nakon jednog prolaska kroz prodzemni prolaz.

Naime, nakon što je oduševila svet kada ju je novinar zaustavio i pitao da zapeva "Shallow", njene mreže su doslovce "eksplodirale".

Tako je Šarlot na Instgaramu, za nepunih 48 sati, sa oko 7.000 pratilaca došla do cifre od 269.000, a broj raste iz minuta u minut. Njene fotografije sada imaju više od 16.000 lajkova, a poslednja objava, do momenta objavljivanja ovog teksta, jeste video koji je do sada pogledan više od milion puta!

Mediji joj predviđaju svetsku karijeru, a na njenu adresu već su stigle značajne ponude. Ipak, još uvek nijedna nije zvanično otkrivena u javnosti.

Šarlot je iz Londona, a do sada su njen maksimum bile svadbe i razne zabave. Od toga godinama lepo živi, ali nema hitove, obožavaoce, koncerte, slavu.

Međutim, čini se da je došlo vreme za to.

Nagađa se da Bi-Bi-Si ima neki plan za nju, te da postoji šansa da baš ona ode u Rotredam na 65. takmičenje za "Pesmu Evrovizije".  Jedino što joj fali je - pesma.

Evo i kako Šarlot peva na jednoj zabavi:

 
 
 
View this post on Instagram
#princecover #purplerain #live swipe rightA post shared by Charlotte Awbery (@charlotteawbery) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA