≫ 

Besplatan koncert grupe Neozbiljni pesimisti u Tranzit baru

"Tog 6. marta provedite veče sa nama i naše pametovanje iz provincije..."

  • 0
Neozbiljni pesimisti Foto: Marina Tepavac

Antiglobal etno pankeri Neozbiljni pesimisti aktuelni album "Pametovanje iz provincije" promovisaće u Beogradu specijalnim klupskim koncertom 6. marta, s početkom u 23h, u Tranzit baru (Braće Krsmanović 8), uz slobodan ulaz.

Pesimisti će, pored novih, obožavaoce podsetiti i na brojne stare pesme, od kojih su se izdvojile singlovi i spotovi "Kao da nema", "Bežim iz bende", "Sudbina" i "Totalna demoralizacija".

- Draga beogradska publiko dođite 6. marta u "Tranzit" da posle dužeg vremena strpljivog čekanja čujete Pesimiste sa starom energijom, novim pesmama i mnogim iznenađenjima - kaže frontmen Igor Olujić i dodaje:

- Moći ćete da slušate pesme o našoj stvarnosti, a da vam to niko ne zabrani, ali ćete i pored tih mračnih priča sigurno otići kući sa osmehom na licu i puni pozitivne energije. Tog 6. marta provedite veče sa nama i naše pametovanje iz provincije.

"Pametovanje iz provincije" je angažovani album sa stavom, čijih 11 pesama govore o gorkim i teškim temama koje nas okružuju, kao što su odlazak iz države, korupcija, nepismeni političari, nedostatak institucija, rijaliti programi...a sve je zapakovano u prepoznatljivu veselu i poletnu muziku Neozbiljnih pesimista.

Album benda iz Sombora objavila je krajem 2019. godine promoterska kuća Long Play na CD-u, YouTube-u i digitalnim plaformama.

Neozbiljni pesimisti Foto: Marina Tepavac

- Ko je slušao naše ranije albume, "Neka bude što biti ne može" (2010) i "Omladinci kud ste pošli" 2012), može da zaključi da je to to, ali opet drugačije. Mislim da su tekstovi na ovom albumu ti koji prave razliku, konkretniji su direktniji i realnije opisuju naše okruženje. Značajan pomak je urađen i u produkcijskom smislu gitare su jače i distorzije prisutnije nego do sad - objašnjava Olujić.

Poželjna je rezervacija na broj telefona 065 87 26 948.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA