Rasprodat koncert benda "Texas Flood"

Koncert benda Texas Flood, koji će biti održan 28. februara u Domu omladine Beograda, je rasprodat

  • 0
Texas Flood, photo Nenad Tubić Texas Flood, foto: Nenad Tubić

Ovaj power trio bend će za svoj prvi veliki samostalni koncert za sve ljubitelje roka i bluza pripremiti poseban muzički užitak, a podršku će im dati i specijalni gosti, tako da će nastupiti u proširenom sastavu.

- Presrećni smo što je koncert rasprodat i to nama mnogo znači, a ujedno je i veliki  izazov da opravdamo poverenje publike. Sigurni smo da nas ništa neće omesti da sa našom publikom podelimo energiju koja se samo kroz bluz može preneti i da svi pamte koncert upravo po tome. Neumorno radimo već 15 godina i to ogromno iskustvo, koje smo stekli na brojnim svirkama na festivalima i klubovima i sve što smo naučili od vrhunskih muzičara koji su nam uzori, predstavićemo publici tokom više od dva sata svirke - najavio je Nenad Zlatanović a.k.a Mr Swagger, frontmen Texas Flood-a.

Koncert će biti retrospektiva dosadašnjeg rada Texas Flood-a, ali pre svega koncertna promocija albuma “Tražim ljude kao ja”, koji je objavljen prošle godine i prvi je album na srpskom jeziku, na kome se nalaze bluz obrade hitova jugoslovenskih rok legendi od Azre do Pop mašine. Takođe će svirati većinu pesama sa prvog albuma, ali i nekoliko pažljivo biranih covera.

- Bend Texas Flood već godinama obavlja misionarski posao vraćajući neke zaboravljene pesme i kao što je rekao Peca Popović: „Neša je od svetih pesama moje generacije napravio ličnu molitvu za svoje pokolenje.“

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA