≫ 

Ovacije za korejskog dirigenta i srpske pevače: Gala operski koncert u Kolarcu

"Zaista je bilo zadovoljstvo pojaviti se pred fantastičnom publikom u Srbiji"

  • 0
Opera Kolarac  Ji Un Park Opera u Kolarcu Foto: Marko Stevanović

Slavni korejski dirigent Ji Un Park, kao i zvezde srpske operske scene Marija Jelić, Sanja Kerkez i Ivan Tomašev, priredili su nezaboravni koncert na velikoj sceni Kolarčeve zadužbine, za šta ih je beogradska publika nagradila ovacijama.

Ovi umetnici, uz podršku Filharmonije mladih “Borislav Pašćan”, bili su i ovoga puta sjajni u izvođenju najpoznatijih arija, i na koncertu 27. februara ispunili dvoranu do poslednjeg mesta. Pokazali su da su ovakvi događaji uvek aktuelni.

Opera Kolarac  Ji Un Park Koncert u Kolarcu Foto: Marko Stevanović

Zaista je bilo zadovoljstvo pojaviti se pred fantastičnom publikom u Srbiji i želeo bih da se zahvalim svim učesnicima programa na saradnji - rekao je maestro iz Južne Koreje.

Svoje zadovoljstvo nije skrivala ni sopran Marija Jelić.

- Ne samo poslednja nedelja, već i čitava prethodna godina obeležena je zaista nebrojenim nastupima širom sveta, ali zaista mi je drago da smo u situaciji ne samo da u Beograd dovedemo zvezde svetske opere već i da pokažemo da i mi imamo sjajne umetnike - rekla je Marija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA