≫ 

Grupa NBG i Boban iz Ritma nereda objavili spot za pesmu "Osuđen na bes"

Pesma "Osuđen na bes" jedan je od vodećih singlova sa albuma "Nama ostaje samo punk"

  • 3
NBG i Boban Petronić NBG i Boban Petronić Foto: Multimedia Music

Beogradska grupa NBG objavila je video spot za pesmu "Osuđen na bes" u kojoj se kao gost pojavljuje Boban Petronić, frontmen benda Ritam Nereda.

Na promociji albuma "Nama ostaje samo punk", održanoj u prostorijama Multimedia Music Record Store, mnogobrojni fanovi i prijatelji benda kao i prisutni predstavnici medija, imali su priliku da premijerno pogledaju novo video ostvarenje grupe NBG koje prati njihovo najnovije izdanje. U pitanju je spot za pesmu "Osuđen na bes" na kojoj gostuje Boban Petronić, frontmen grupe Ritam nereda.

- Onog trenutka kada smo napravili pesmu, videli smo Bobana kao gostujući vokal. Poslali smo mu snimak, njemu se svidela i uradio je vokale. Velika je čast imati takvog drugara, čoveka i muzičara kao gosta - kažu članovi benda i dodaju da su izuzetno zahvalni što je Boban prihvatio poziv i srećni što se ova saradnja ostvarila.

Režiju spota, kao i montažu potpisuje Vladimir Jakšić, iza kamere je bio Boško Dimitrijević a kadrovi su snimljeni u OŠ „20.oktobar“ u Bloku 70.

Pesma "Osuđen na bes" jedan je od vodećih singlova sa albuma "Nama ostaje samo punk", nedavno objavljenom za izdavačku kuću Multimedia Music. Snimljen je u studiju "Klinika Petrović" BIGZ, a produkciju albuma potpisuje Ivan Petrović. Na CD-u se nalazi trinaest numera, a kao gosti na izdanju, pored Bobana Petronića, pojavljuju se i Drakula (Direktori), Roga (Šaht), Džoni (Antifriz), Kojot (Eyesburn, Remedy) i Saša Knežević (ex Revolveri). Album je dostupan  u prodavnicama Multimedia Music, u knjižarama Vulkan ili putem sajta www.multimedia-music.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA