≫ 

Dejvid Koverdejl snimio "Coronavirus blues", pa zarazi poručio: "F*** off"

U pola minuta sve je stalo

  • 0
Whitesnake Dejvid Koverdejl Foto: Nikola Tomić

Mnogo muzičara moralo je da prekine turneje i upalo je u svojevrsnu klopku izolacije toekom globalnoga širenja pošasti COVID-19 ili korona virusa. Situaciju su iskoristili kao priliku za pisanje nove muzike. Jedan od njih je i Dejvid Koverdejl, aktuelni pevač grupe Whitesnake. Na svom Facebooku profilu objavio je polaminutni video u kojemu izvodi pesmu pod nazivom “Coronavirus Blues – f*** off!”.

U formi klasičnog bluesa Coverdale izgovara tekst koji je jednostavan i razumljiv svakom: “F*** off, f*** off / We don’t want you anymore / F*** off, f*** off / Don’t come knocking at my door / F*** off, f*** off / And don’t ever show your f***ing face no more”, prenosi Headliner.

Koverdejl je očigledno opterećen izolacijom i celom frkom nastalom oko korona virusa zbog koga je još ranije morao da otkaže svoju japansku turneju, a potom i sve predstojeće koncerte u Evropi i Americi planirane za nastavak turneje tokom 2020. Zbog toga je na sebi svojstven, šaljiv način, odlučio da se suoči i obračuna s problemom.

Kako vam se sviđa njegova "pesma"? Javite nam u komentarima.

Video: Đorđe David za Telegarf.rs nakon potvrde da ima koronu: Kašljem, ali ne umirem... Ljut sam na sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA