Plasido Domingo se kod kuće oporavlja od korona virusa

Domingo je imao temperaturu i kašljao je...

  • 0
Domingo Plasido Foto: Profimedia

Slavni tenor Plasido Domingo odmara se u svom domu i oporavlja se od korona virusa. Izjavio je da se oseća dobro.

Prema nekim navodima, 79-ogodišnji Domingo je smešten u bolnicu u Meksiku pošto je 22. marta javno priznao da je pozitivan na testu na COVID-19.

Domingo je imao temperaturu i kašljao je, prenosi AP.

U saopštenju izdatom juče, on je naveo da je, od pojavljivanja prvog simptoma, bio pod medicinskim nadzorom, imajući u vidu njegovu životnu dob i komorbiditet.

- U ovom trenutku, moje misli su sa onima koji pate i sa svima onima koji velikodušno rade na spasavanju života - istakao je Domingo, preporučivši svojim poštovaocima da ostanu kod kuće.

Vest da je Domingo zaražen korona virusom stigla je nedugo pošto se suočio sa optužbama za seksualno uznemiravanje.

Prošle godine, nekoliko žena optužilo ga je za seksualno uznemiravanje i zloupotrebu položaja u vreme dok je bio na rukovodećim položajima u losanđeleskoj operi i vašingtonskoj nacionalnoj operi.

Iako je isprva negirao krivicu, Domingo je prošlog meseca uputio izvinjenje, pošto su američko esnafsko udruženje muzičkih umetnika i opera u Los Anđelesu utvrdili da su navodi da je počinio seksualno uzemiravanje kredibilni.

Kako podseća agencija, Domingo je od tada otkazao nekoliko nastupa, a takođe je podneo ostavku na mesto direktora losanđeleske opere.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA