≫ 

Džon Bon Džovi u emotivnoj borbi protiv korona virusa: Ispovesti ljudi pretvara u stihove pesme

Dodao je da mnogi stihovi koje je dobio predstavljaju ispovest onih koji su na prvim linijama borbe sa korona virusom – medicinskih sestara, vozača kamiona, dostavljača namirnica...

  • 2
Džon Bon Džovi, Princ Hari Foto: Tanjug/AP

Pevač Džon Bon Džovi pozvao je ljude širom sveta da mu pošalju svoje priče i iskustva u borbi sa korona virusom, koje potom pretače u pesmu Do what you can ("Radi šta možeš"), prenosi Headliner.

Bon Džovi je na Tviteru rekao da je preko društvenih mreža primio hiljade poruka i izvođenja pesama na temu Do what you can. Pojedine od njih je probrao i sam otpevao, navodeći autore tih ispovesti.

On se posebno zahvalio vozačima velikih kamiona koji i dalje krstare Amerikom i kako kaže, olakšavaju život svima ostalima.

Pevač je za Rojters objasnio da poziv ljudima da mu šalju stihove nije bila svesna namera u smislu nečega što mora da uradi, već da je bio iskren i spontan u svom pozivu.

Dodao je da mnogi stihovi koje je dobio predstavljaju ispovest onih koji su na prvim linijama borbe sa korona virusom – medicinskih sestara, vozača kamiona, dostavljača namirnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA