≫ 

Pokažite koliko ste kreativni i osvojite vikend sa Kaliopi ili se pojavite u njenom spotu

Pevačica je smisla kako da pomogne kreativcima da pokažu šta znaju dok su izolaciji. Sve pod sloganom #ostanikodkuće

  • 0
Kaliopi Kaliopi Foto: Nikola Tomić

Kaliopi u ovim danima kada nedostaje svojoj publici, kao i ona njoj, jedna je od prvih koja je počela sa obraćanjem uživo na socijalnim mrežama, u kojim je animirala ljude pesmom, razgovorom i tako im ponudila ljubav i optimizam u njihovima domovima.

Poštujući ljubav i povratni odgovor ljudi koji sa nestrpljenjem očekuju svako naredno uključenje, došla je na divnu ideju koju će u toku meseca realizovati sa svojim kreativnim timom.

Kaliopi fan art Kaliopi fan art Foto: Promo

Naime kroz pevanje, muziciranje, plesanje i crtanje na temu njenih pesama sa ponuđene Play liste organizuje se online takmičenje pod nazivom Kaliopi Fan Art gde su učesnici njeni pratioci širom sveta.

- Dragi moji, minulih nekoliko sedmica pokušala sam da vas obojim sa mojim šarenim svetom satkan od muzike i emocije, da vas bar virtuelno unesem u svoj dom. Htela sam na trenutak da vas odvojim daleko od svakodnevnice i sve loše da prevaziđemo pesmom. Shvatila sam kolike mogućnosti i kreativnosti poseduje svako od vas. Uz pomoć svog tima osmislili smo mesto za vaše kreativne trenutke i istovremeno da budemo bliže iako smo udaljeni jedni od drugh, pod motom #ostanikodkuće.

 
 
 
View this post on Instagram
KALIOPI FAN ART Драги мои, За време на изолацијата додека ги следиме препораките и седиме дома, како примарна мерка во борбата против корона вирусот, решив да го искористиме времето за креативност и дружење. Освен што пееме, јас и мојот тим смисливме начин како да бидеме креативни а воедно и поблиску иако сме далеку едни од други, под мотото #седидома. Во продолжение е начинот на кој ќе го направиме тоа, појаснет од страна на мојот креативен тим. Со нетрпение ги очекувам вашите реакции! Ве сака, Калиопи/ Dragi moji, Za vreme izolacije dok sledimo uputstva za ostajanje kod kuće kao primarnu meru u borbi protiv korona virusa, odlučila sam da to vreme iskoristimo za kreativnost i druženje. Osim što pevamo ja i moj tim smo smislili način da budemo kreativni a ujedno i bliže iako smo daleko jedni od drugih, a sve pod motom #ostani kući. Predlažemo način na koji to da izvedemo pojašnjen od strane mog kreativnog tima. Sa nestrpljenjem očekujem vaše reakcije! Voli vas, Kaliopi/ My dear, In this time of isolation while we are listening to the recommendations and sitting at home, as a primary measure in the fight against the coronavirus, I decided to use the time to have fun and be creative. Besides singing, my team and I came up with the way how to be more creative and closer while being apart from each other, by the motto #stayhome. Following are the ideas that we have with detailed explanation and instructions prepared by my creative team. Can't wait for your reactions! Love, Kaliopi #KALIOPI #KALIOPIFANART #stayhome #becreative #loveyou #allA post shared by Kaliopi (@kaliopi_official) on

- Sa nestrpljenjem očekujem vaše radove! DOBRODOŠLI U - KALIOPI FAN ART - poručila je pevačica.

Takmičenje će trajati u toku meseca aprila, svi primljeni radovi će biti objavljivani na Kaliopinim profilima na društvenim mrežama. Pobednike očekuju primamljive nagrade u sve četiri kategorije kao što su individualni časovi pevanja sa Kaliopi, učešće na njenom koncertu i spotu, dizajn na narednom kaveru za singl, i glavna nagrada vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi.

Pravila, nagrade i ostale informacije vezane za ovo kreativno takmičenje možete detaljnije pročitati na profilima Kaliopi na društvenim mrežama.

Video: Nekada ulični pevači bolje pevaju od onih koji su popularni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA