≫ 

Darko Rundek i Ekipa imaju novi singl: Poslušajte "Unutarnji glas"

"Mogla bi se zvati i 'Covid Covid Night'. Evo pjesme za večeri u samoizolaciji..."

  • 0
Unutarnji glas Roko Crnić i Darko Rundek / Foto: Promo

Muzičar Darko Rundek i njegova Ekipa objavili su novi singl i lyrical video "Unutarnji glas", kao najavu predstojećeg dvostrukog EP-a "Brisani prostor".

- Evo pjesme za večeri u samoizolaciji. Zove se "Unutarnji glas", a mogla bi se zvati i "Covid Covid Night". Pogodna je za slušanje u loop-u... Ostanimo doma, makar proljeće nas mami. Melankolija je majka radosti! - poručuje Rundek.

"Unutarnji glas" nastao je kao saradnja Rundeka i basiste Ekipe Roka Crnića, koji je bio zadužen za reči i video za pesmu.

Nakon Jutjub i digital singlova "Barbara" i "Pješčane oluje", dvostruki EP "Brisani prostor" (izdavači Menart i Long Play), biće prvo diskografsko izdanje Darka Rundeka i Ekipe, grupe muzičara okupljenih 2017. za slavljeničku regionalnu turneju povodom 20 godina od prvog Darkovog samostalnog albuma "Apocalypso", u okviru koje je održan i veliki koncert na rasprodatom beogradskom stadionu "Tašmajdan".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA