Otkazan beogradski koncert grupe Tindersticks

Pored Beograda otkazani su i koncerti benda u Hamburgu Roterdamu i Geteborgu, kao i turneja po SAD

  • 1
tindersticks Foto: Promo/Richard Dumas and Suzanne Osborne

Koncert benda Tindersticks koji je prvobitno bio najavljen za 8. maj u Kombank dvorani u Beogradu, a potom odložen zbog globalne situacije sa pandemijom Covid-19, a sada je definitivno - otkazan.

Nažalost, i pored velike želje promoterske kuće Long Play da bude pronađen odgovarajući novi termin, a oktobar ove godine je bio razmatran kao mogućnost, menadžment benda je na kraju ipak odlučio da zbog logističkih razloga iz nastavka turneje isključi Beograd. Pored Beograda otkazani su i koncerti benda u Hamburgu Roterdamu i Geteborgu, kao i turneja po SAD.

Takva odluka je svima u Long Play-u izuzetno teško pala jer su poslednjih nekoliko godina uporno pokušavali da dovedu Tindersticks u Beograd, kao što su i sada uložili sve naše napore da do koncerta ipak dođe.

- Nadamo se da ćemo neki drugi put gledati i slušati Tindersticks u Beogradu ili nekom drugom gradu Srbije. Sledeće nedelje ćemo saopštiti tačan način i dinamiku povratka ulaznica, pošto to trenutno ne možemo učiniti, imajući u vidu da još uvek nisu otvorena sva prodajna mesta na kojima su kupovane ulaznice, a koja su zatvorena posle uvođenja vanrednih mera - poručuju iz kuće Long Play.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pjero

    14. maj 2020 | 16:14

    Odličan bend, ali su za neku intimniju atmosferu, tj.prostor!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA