≫ 

Dve decenije od čuvenog albuma Britni Spirs

Dok je osvajala svetske top liste, prodavala milione albuma i bila idol devojčicama, kritičari su je osporavali i nazivali "najgorim pop proizvodom"

  • 2
Britni Spirs Britni Spirs, Printskrin: Youtube/ MTV

Američka pevačica Britni Spirs (38) pre tačno 20 godina postala je "Američki san" i jedan od najvećih tamošnjih, muzičkih brendova.

Danas, 20 godina kasnije, kada njen veliki hit "Ooops i did it again" obeležava jubilej, mnogi su saglasni da je Britni sa svojim nastupima i svojim hit pesmama bez sumnje ostavila veliki trag na polju svetske pop muzike.

Dve decenije od njenog velikog hita "Ooops I did it again", ali i spektakularnog performansa kojim se predstavila na tada jednom od najvećih muzičkih ceremonija prisetio nas je"MTV" (VMA).

No, osim što je ostavila veliki trag svojom muzičkom karijerom, život Spirsove je od kako je kročila na svetsku scenu bila velika poslastica novinarima i celokupnoj javnosti.

Planetarni uspeh, vrtoglavi pad, psihički lom i sve ono što je pred očima javnosti preživela ova pevačica, kasnije se ispostavilo kao odličan recept za uspeh.

Međutim da joj nije bilo lako da dođe do uspešne karijere govori i činjenica da dok je osvajala svetske top liste, prodavala milione albuma i bila idol devojčicama, kritičari su je osporavali i nazivali "najgorim pop proizvodom".

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA