Eli Golding objavila novi spot: Poslušajte pesmu o turbulentnim ljubavnim vezama 21. veka

"Devojka u pesmi razočarana je u ljubav i u zle ljude koji samo gledaju na sebe, a sa kojima redovno završi u vezi..."

  • 0
Eli Golding Printskrin: YouTube/elliegoulding

Eli Golding je predstavila novi singl "Power" koji će se naći na njenom predstojećem albumu, koji će, kako je napomenula, biti dostupan u dva dela.

- Ovom pesmom sam htela da pokažem kakav zvuk se može očekivati na mom novom albumu. "Power" govori o vezama u 21. veku – one mogu biti diktirane od strane društvenih mreža kao i materijalnih stvari. Devojka u pesmi razočarana je u ljubav i u zle ljude koji samo gledaju na sebe, a sa kojima redovno završi u vezi - izjavila je pevačica.

Eli je za numeru "Power" snimila i video koji je nastao u njenom domu u vreme izolacije, pa je istakla da se radi o jednom od najličnijih spotova koje je do sada objavila, prenosi Muzička Zona.

Pevačica je nedavno bila deo humanitarnog koncerta World: Together At Home u kom je učestvovalo oko 80 muzičara. Koncertom je prikupljeno skoro 128 miliona dolara, a prihod je doniran za borbu protiv virusa korona.

Poslednje, još uvek aktuelno studijsko izdanje je "Delirium" iz 2015. godine, a Eli je nedavno obeležila deceniju karijere, koliko je prošlo od objavljivanja debitantskog albuma "Lights".

Poslušajte i pogledajte "Power":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA