≫ 

Lejdi Gaga objavila dugoočekivani album "Chromatica": I već je najslušaniji na plejlistama

Aktuelni singl "Rain On Me" debitovao je na rekordnom broju prvih mesta na Spotify plejlistama

  • 0
Lejdi Gaga, Lady Gaga, Chromatica Lejdi Gaga / Foto: Norbert Schoerner

Lady Gaga predstavila je album "Chromatica", jedno od najočekivanijih izdanja ove godine.

Pop ikona u svoj novi svet uvela nas je singlovima „Stupid Love“ i „Rain On Me“ (ft. Ariana Grande), a zatim juče, pred sam izlazak albuma, iznenadila je i singlom „Sour Candy“, koji je stigao u saradnji sa K-pop senzacijom BLACKPINK. Osim dve navedene, u još jednoj saradnji na albumu gostovao je Elton Džon, a čitavo izdanje koproducirali su BloodPop i Lady Gaga.

Uzbuđenje fanova povodom novog izdanja, ali i trud uložen u novu muziku i kvalitet zvuka koji Gaga donosi ogledaju se u činjenici da su svi predstavljeni singlovi već istog dana doživljavali vrtoglavi uspeh. Aktuelni singl „Rain On Me“ debitovao je na rekordnom broju prvih mesta na Spotify plejlistama i beleži najveći broj single-day slušanja na istom servisu ikada, kada je reč o ženskim kolaboracijama.

Sličnu sudbinu doživela je i „Stupid Love“, a ni jučerašnji „Sour Candy“ nije izostao, pa je već u prvim satima nakon izlaska debitovao na broju jedan na plejlistama.

Prvi veliki intervju u vezi sa albumom Lady Gaga je dala za magazin PAPER, koji je uzvratio, bez sumnje, neverovatnom i jednom od najintrigantnijih naslovnica koje ćemo imati priliku da vidimo. U ovom razgovoru jedna od glavnih tema bilo je i značenje naziva njenog, već tada, željno iščekivanog albuma.

lejdi gaga, lady gaga, chromatica Lady Gaga / Foto: Norbert Schoerner

- Chromatica je svet koji slavi sve. Ni jedna stvar nije veća od druge - rekla je ona jednostavno.

Ovaj album predstavlja ultimativno prihvatanje, a Gaga ga još definiše kao „dancing through her pain“. 

- U nekim trenucima čućete i bol u mom glasu i u tekstovima, ali Chromatica i dalje uvek slavi - rekla je ona za PAPER.

lejdi gaga, lady gaga, chromatica Lady Gaga / Foto: Norbert Schoerner

O tome šta je muzika uvek značila za nju, ali i koliku je ulogu konretno „Chromatica“ odigrala u njenom mentalnom zdravlju i fokusiranju na najvažnije i najsrećnije aspekte u životu, Lady Gaga je otkrila i u emisiji Beats, na Apple Music-u, kada ju je ugostio Zane Lowe.

Ipak, verovatno fanovima najznačajnija informacija jeste da će ih Lady Gaga danas sačekati na svom Twitter profilu u 20 časova, gde će se održati zajedničko preslušavanje albuma, a oni će pop divu moći da upitaju upravo ovakve, ali i sve druge detalje o nastanku albuma koji danas stavljamo na repeat.

Izdanje „Chromatica“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Apple Music, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/Chromatica

Video: Boginja kempa! Lejdi Gaga promenila četiri haljine za deset minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA