≫ 

Queen Real Tribute i Eyesburn u bašti kluba "Fest"

U toku celog leta publika će imati prilike da čuje sjajne svirke, a novitet je i to što će prvi put u funkciji biti i bašta kluba kao koncertni prostor...

  • 0
Queen tribjut Queen Real Tribute / Foto: Nikola Mažibrada

Nastup benda Queen Real Tribute biće održan u petak, 19. juna, u bašti kluba "Fest" u Zemunu, a dan kasnije, 20. juna, na istoj lokaciji očekuje nas i koncert grupe Eyesburn.

Nakon više od dva meseca pauze, zemunski klub "Fest" nastavlja sa radom. U toku celog leta publika će imati prilike da čuje sjajne svirke, a novitet je i to što će prvi put u funkciji biti i bašta kluba kao koncertni prostor.

- Pojedine koncerte koje smo morali da otkažemo zbog pandemije Covid-19, publika željno iščekuje, i u dogovoru sa izvođačima ćemo neke od njih održati u bašti ovog leta- kažu iz kluba i dodaju:

- I publika i izvođači su željni dobre svirke, daćemo sve od sebe da ovo leto učinimo zanimljivim i boljim za sve.

QUEEN REAL TRIBUTE / petak, 19. jun

Posle dugo vremena i nastupa  po svetskim metropolama Kine, Rusije, Južne Koreje, Nemačke, Austrije, Švajcarske i Francuske, Queen Real Tribute se vraća kući. Nakon velikog odmora, prvi koncert koji će ovaj bend održati biće u klubu "Fest" gde je bend pre 14 godina i nastao.

Za sve one koji su daleko, a žele da budu sa nama, obezbeđen je i live prenos na zvaničnom YouTube kanalu QRT.

- Ovaj koncert pratiće i naši fanovi i prijatelji iz Brazila, a za to, osim našeg prijateljstva, postoji još jedan razlog. Našim prijateljima iz grada Bauru potrebna je pomoć i ovim koncertom mi želimo da im pomognemo. Zato vas od srca molimo, da učestvujete u ovoj humanitarnoj akciji i date svoj online dobrovoljni prilog putem linka koji ćemo naknadno objaviti - kažu članovi benda i pozivaju vas da zajedno sa njima uživate u muzici grupe Queen u bašti kluba "Fest" 19. juna.

Ulaznice su u prodaji od 3. juna u klubu Fest i Felix shop-u (TC Sremska) po ceni od 800 RSD.

EYESBURN / subota, 20. jun

Dvadeset godina nakon neverovatnog koncerta koji je grupa Eyesburn napravila u klubu "Fest", reggae-dub-hardcore-metal  legende vraćaju se u Zemun.

Eyesburn Eyesburn / Foto: Đurđica Gajić

Iako je prvobitno zakazana svirka za mart otkazana zbog pandemije korona virusa i zabrane okupljanja, momci nisu želeli da razočaraju svoje fanove i ispunjavaju dato obećanje da će se koncert u Festu desiti u prvom mogućem terminu.

Bend Eyesburn je nastao 1994.godine. Postali su najveći i najvoljeniji crossover bend na ovim prostorima, ali i šire, objavili osam studijskih albuma, imali nebrojeno nastupa u zemlji i regiji, bili na evropskoj turneji sa bendom Soulfly…  Bend se više puta razilazio i ponovo okupljao u različitim postavama, da bi konačno prestali sa radom sredinom leta 2016. godine. Ipak, i nakon zvaničnog razilaženja održali su još jedan koncert u originalnoj postavi, jer  nisu želeli da otkazuju već dogovoren nastup na Zaječarskoj gitarijadi.

Iako su pojedini njegovi  članovi nastavili da rade na ličnim projektima, očito je nakon Eyesburn-a na srpskoj muzičkoj sceni ostala velika praznina.  A bend je potom objavio da ponovo svira najpre spotom za pesmu War Control sa albuma Fool Control, a potom i pozivom na koncert povodom 20 godina od prvog velikog koncerta u Beogradu, koji je održan prošle godine u Hali sportova u okviru Kontakt Konferencije.

- Očekujemo pravi letnji spektakl! Vidimo se, BIG UP! - kažu momci iz benda.

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest i Felix shop-u (TC Sremska) po ceni od 1000 RSD. Prethodno kupljene ulaznice (za mart) važe i za novi datum.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA