≫ 

Novi datumi za koncerte Nipplepeople u Beogradu i Novom Sadu

Ulaznice kupljene za koncert Nipplepeople u DOB-u ostaju važeće i za novi datum, 10. jul u "Barutani", i nije ih potrebno menjati

  • 0
Nipplepeople Foto: Promo

Elektro pop duo Nipplepeople će dugoočekivani beogradski koncert održati 10. jula u 21h u "Barutani" na Kalemegdanu.

Koncert, koji zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 do sada nije mogao biti održan u dvorani "Amerikana" Doma omladine, na kraju se premešta u "Barutanu", prostor za održavanje letnjih koncerata na otvorenom u Beogradu.

Ulaznice kupljene za koncert Nipplepeople u DOB-u ostaju važeće i za novi datum 10. jul u "Barutani" i nije ih potrebno menjati. Uz to, za "Barutanu" je pušten dodatan kontigent ulaznica po postojećoj ceni od 1.200 dinara preko mreže www.tickets.rs.

Za one koji žele povrat ulaznica kreće od 1. jula (Ulaznice kupljene online - poslati email na office@tickets.rs. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima - povrat na Blagajni Štark Arene. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica).

Odložen je i koncert koji je Nipplepeople trebalo da održi 4. juna u Domu kulture u Novom Sadu. Koncert Nipplepeople odložen je do ponovnog početka sada zatvorenog Doma kulture.

- Molimo publiku za strpljenje, pošto se nadamo da ćemo uskoro moći da saopštimo tačan datum novosadskog koncerta koji će biti održan na jesen, kao i način povrata ulaznica za one koji to žele. Sve kupljene ulaznice za Nipplepeople ostaju važeće i nije ih potrebno menjati - poručuju organizatori.

Nipplepeople Nipplepeople / Foto: Promo

Koncert Nipplepeople koji je trebalo da bude održan 21. marta u Kragujevcu zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 je otkazan. Povrat ulaznica je na mestima kupovine - Domu omladine Kragujevca i u Music Store-u, odnosno od 1. jula preko mreže www.tickets.rs po postupku kao i za beogradski koncert.

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su "Sutra", "Broj", "Bolji", "Ne volim te" i "Balkan Express", a nedavno su objavili singl "Tajna".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA