≫ 

Krećemo! Otvoren konkurs za Mobil demo fest #2

Sve što treba da uradite je…

  • 0
MOBIL DEMO FEST #2 MOBIL DEMO FEST #2 / Foto: Headliner

Sećate se “mantre” od prošle godine? E pa, bilo je sjajno, i zato – idemo ponovo.

Headliner.rs otvara novi konkurs za jedinstveno i originalno off&online takmičenje autorskih bendova – MOBIL DEMO FEST #2!

Reč je o takmičenju u kojem mogu da učestvuju svi mladi bendovi i muzičari koji do sada nemaju objavljen muzički materijal.

Takmičenje se sprovodi uz podršku izdavačke kuće PGP RTS, Udruženja muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije i organizacije Prava interpretatora.

- Kao i celom svetu, i nama je korona malo poremetila planove. Ali nas nije primorala da odustanemo. Beogradski bend LouD pobedio je na prvom festivalu i uveliko je spreman za snimanje debi albuma. Snimanje je trebalo da se dogodi tokom maja, ali…

- Kako sada stvari stoje, ovaj album će se, u izdanju PGP RTS, na tržištu naći na jesen, taman pred finale drugog izdanja festivala.

- Kad je reč o kompilacijskom izdanju, na kojem učestvuju finalisti prvog Mobil Demo Festa (LouD, Mehanizam, Znoj, Oktava više i Funkier Project), četiri benda snimila su svoje numere, a Funkier Project je termin u čuvenoj “šestici” Radio Beograda imao upravo na dan kada je uvedeno vanredno stanje. Studio još nije ponovo proradio, ali prvi slobodan termin je njihov. A od tog snimanja do kompilacijskog izdanja put je kratak. Dakle, MOBIL DEMO FEST #2 dočekaćemo sa dva diskografska izdanja, kao što smo i obećali - kažu iz organizacije festivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA