Tomorrowland ove godine ipak onlajn

Tumoroulend obično privuče 400.000 posetilaca u mali grad Bum

  • 1
Tommorowland

Tumoroulend (Tomorrowland) ove godine onlajn / Foto: Unplash/Dawid Łabno

Jedan od najvećih svetskih festivala elektronske muzike Tumoroulend (Tomorrowland) ove godine će biti održan onlajn, zbog restrikcija usled epidemije korona virusa, saopštili su organizatori.

Belgija, koja ima jednu od najvećih stopa smrtnosti zbog korona virusa u svetu, polako ukida restrikcije, ali su muzički festivali zabranjeni najmanje do kraja avgusta.

Tumoroulend koji obično privuče 400.000 posetilaca u mali grad Bum, ove godine proteći će u obliku dvodnevnog "digitalnog muzičkog festivala".

Gledaoci će moći navigacijom preko svojih kompjutera, pametnih telefona ili tableta da obiđu osam različitih "bina", a organizatori obećavaju "najveća imena u elektronskoj dens muzici danas, kao i najbolju tehnologiju u 3D dizajnu, video-produkciju i specijalne efekte", prenosi Gardijan.

- Nadamo se da će se na stotine hiljada ljudi ujediniti na odgovoran način i da će biti organizovan mali festival u kućama ljudi, od Kanade do Australija, od Japana do Brazila i svuda između - rekao je organizator Majkl Bers.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CojaNormala

    5. jun 2020 | 09:44

    Ali zato Exit MORA da se odrzi po svaku cenu! Koga briga za zdravlje i sve ostalo!! #StopExit2020

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA