≫ 

Massimo Savić predstavlja novi album koncertom na Kalemegdanu

Među već poznatim hitovima, na spisku pesama naći i jedna nova, "Mali krug velikih ljudi"...

  • 0
Masimo Savić

Foto: Marko Jovanović

Hrvatski pevač Massimo Savić održaće svoj tradicionalni koncert u letnjem klubu Bitefartcafe-a na Kalemegdanu, a ove godine su zbog smanjenja broja posetilaca zakazana dva termina, 27. i 28. jun.

Savić će ovim koncertima najaviti i objavu novog albuma, te će se među već poznatim hitovima, na spisku pesama naći i jedna nova, "Mali krug velikih ljudi", za koju je spot režirao Radislav Jovanov Gonza.

- Ova pesma me je dirnula na prvu. Znate, više nemam prava da radim prosečne pesme, već samo te posebne. Pesma je nastala pre godinu dana, radio ju je Ivan Dečak iz benda Vatra, baš za mene i moj album - izjavio je Massimo.

On dodaje da spot odražava pozitivu pesme i emocije koje oseća svaki čovek u krugu njemu posebnih ljudi.

Pesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenucima toliko potrebna. Ivan mi ju je poslao puno pre svih ovih nesreća koje su nas zadesile, pandemije, potresa... Ali kao da je dao naslutiti da će doći trenutak kada ćemo posebno ceniti ono najvažnije - mali krug velikih ljudi, krug naših najmilijih - rekao je Massimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA