≫ 

Dodela MTV nagrada krajem avgusta u Njujorku: Koje zvezde će nastupiti?

Manifestacija tradicionalno okuplja najveće muzičke zvezde koje nastupaju uživo i jedan je od najvećih događaja u ovoj industriji

  • 0
Pevačica Lizzo

Foto: Tanjug/AP

Dodela MTV video muzičkih nagrada biće održana krajem avgusta u Njujorku, potvrdili su MTV i guverner Njujorka, Endrju Kuomo. Još nije poznato da li će biti pred ograničenim brojem publike ili bez.

Dodela MTV nagrada biće prva manifestacija od početka pandemije korona virusa koji će se održati fizički, a ne putem videoveze, prenosi RTS.

Rukovodstvo MTV-a i gradonačelnik Kuomo su napomenili da će se na dodeli nagrada 30. avgusta u Centru „Barklis“ u Bruklinu svi pridržavati propisanih epidemioloških mera, i da će, što se tiče publike, ili biti ograničeni kapaciteti ili će se manifestacija održati bez prisustva posetilaca, prenosi Rojters.

 

Arena ima kapacitet od 19.000 mesta, ali iz MTV-a naglašavaju da će se strogo poštovati fizičko rastojanje među posetiocima, a pojedini delovi nastupa će se održati pored nekih od njujorških znamenitosti.

Za sada se ne zna koliko će izvođača nastupiti. Kako pišu svetski mediji, detalji i moguće opcije će biti objavljeni kasnije na osnovu epidemiološke situacije u Njujorku, koji je u jednom trenutku bio najteže pogođen pandemijom koronavirusa u Sjedinjenim Državama.

Dodela muzičkih nagrada MTV tradicionalno okuplja najveće muzičke zvezde koje nastupaju uživo i jedan je od najvećih događaja u ovoj industriji. Izvođači i nominacije za nagrade još nisu objavljeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA