The Rolling Stones otkrili dosad neobjavljenu pesmu

Reizdanje albuma "Goats Head Soup" najavljeno je u isto vreme

  • 0
The rolling stones, Rolingstonsi Foto: Guliver/Rich Fury/Getty Images

Legendarni The Rolling Stones otkrili su da će još jedan od dragulja njihove diskografije doživeti reizdanje u svom punom sjaju. Reč je o klasiku ‘Goats Head Soup’, objavljenom 1973. godine. Povodom te najave objavljena je i dosad neotkrivena pesma ‘Criss Cross’.

Reizdanje albuma "Goats Head Soup" možemo očekivati 4. septembra i to u više formata, uključujući četverostruko CD izdanje i vinilni box set. Obožavatelji će imati priliku da na deluxe reizdanju poslušaju 10 bonus pesama, među kojima će se naći i tri do sada neobjavljene  - "Criss Cross", "All The Rage" i "Scarlet", na kojoj je gitaru odsvirao Džimi Pejdž.

Album „Goats Head Soup” objavljen je 1973. godine i ostvario je velik uspeh. Na izdanju se našla očaravajuća balada „Angie”, koja je verovatno jedna od najpoznatijih i najkomercijalnijih pesama ovog benda. Uz nju, na „Goats Head Soup” našle su se „Dancing With Mr. D” i „Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)”, koje su se tijekom godina istaknule kao pravi rock klasici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA