≫ 

Alanis Moriset govori za ranjive i ugrožene u novoj pesmi: Poslušajte emotivnu "Reckoning"

Njen novi album "Such Pretty Forks in the Road" biće objavljen 31. jula

  • 0
Alanis Morissette, Alanis Moriset Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Kanadska pevačica Alanis Moriset objavila je "Reckoning", poslednji singl s njenog predstojećeg albuma Such Pretty Forks in the Road, čiji će LP biti dostupan od 31. jula ove godine.

Dok su se prethodni singlovi ovog albuma bavili melanholijom i pomešanim osećanjima, "Reckoning" zalazi u mnogo mračniji ton. Alanis peva o predatoru i plenu, ujedno aludirajući i na pokret MeToo:

Hey, hey, you murderers/You got away while they claim I am a liar/Why aren’t the gods and heroes all around me?/And everyone’s turning their eyes to the ground…

Alanis je trebalo da održi turneju povodom Such Pretty Forks in the Road, koja bi obeležila 25 godina od njenog planetarno popularnog albuma Jagged Little Pill, ali je turneja odložena za 2021. godinu zbog pandemije korona virusa. Uz nju će zapevati i Liz Fer i grupa Garbage.

Prošlog meseca, Alanis je objavila muzički video za "Smiling", sa ekipom mjuzikla "Jagged Little Pill". Pesma će biti deo predstave na Brodveju, kao i albuma Such Pretty Forks in the Road.

Takođe, objavila je i deluxe verziju albuma Jagged Little Pill povodom godišnjice, sa novom akustičnom verzijom njene kultne pesme "Ironic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA