≫ 

Bend Mimo Protokola objavio video za singl "Severina"

"Kada smo okačili prvu sliku na Instagram, odnosno artwork singla, naišli smo na pomešane reakcije fanova..."

  • 0
Mimo protokola Printskrin: YouTube/Mimo Protokola

Beogradski pank-rok bend Mimo Protokola objavio je video singl "Severina" sa predstojećeg studijskog albuma "100 svetlosnih godina".

– Kada smo okačili prvu sliku na Instagram, odnosno artwork singla, naišli smo na pomešane reakcije fanova Severine u inbox benda i na story, od kojih su neki podržavali, verovatno misleći da se radi o novoj pesmi pevačice, dok su drugi bacili hejt shvativši da se radi o bendu čija se (navodno ne-preterano-reprezentativna) pesma zove (sasvim slučajno?) kao ona - izjavili su članovi benda i dodali:

- Pretpostavljam da su se nakon međusobnog konsultovanja, na kraju ipak svi njeni fanovi okrenuli na hejt, jer su dotične slike uklonjene sa njihovih stranica. Mada, ako su pravi diehard fanovi, treba da poštuju svaki segment njenog života. Nema ništa loše u tome. A mi ih svakako sve volimo, jer – ko peva, zlo ne misli.

Album "100 svetlosnih godina" sniman je u Nineteen Sound Production studiju na Novom Beogradu, pod budnim uhom Nebojše Radovanovića (Sink, Mimo Protokola), a biće objavljen za izdavačku kuću Kontra.  

Na novom izdanju će se naći 12 pesama, a snimanje spota za naslovnu numeru očekuje se polovinom avgusta, piše Headliner.

Mimo Protokola su: Dušan Popović (gitara, vokal), Nebojša Radovanović (bas, preteći vokal) i Nenad Crnoseljanski (bubnjevi).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA