≫ 

Umro Rajko Dujmić, nekadašnji frontmen "Novih fosila": Kolima upao u provaliju od 11 metara

On je prošle srede stradao kada je kod Ravne Gore izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u provaliju

  • 40
Rajko Dujmić Printskrin: Youtube/Croatia Records

Rajko Dujmić, nekadašnji vođa grupe Novi fosili umro je u 65. godini, piše Index.hr. On je prošle srede stradao kada je kod Ravne Gore izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u provaliju te je smešten u jedinicu intenzivne nege riječkoga Kliničkog bolničkog centra (KBC).

Policijska uprava primorsko-goranska je izvestila, ne navodeći identitet, da je 65-godišnji vozač ličnog automobila Volkswagen Tiguan zagrebačkih registracijskih oznaka u Ravnoj Gori sleteo s puta.

Utvrđeno je da je oko 17.15 u Ulici Kosa u ovom goranskom mestu, u nepreglednom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom te pao u provaliju dubine oko 11 metara. Zbog zadobijenih povreda je prevezen u KBC Rijeka, izvestila je policija. U vozilu je bio sam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putinci

    4. avgust 2020 | 16:40

    Laka ti zemlja Rajko saucesce porodici steta veliki covek i veliki muzicar!

  • Sale

    4. avgust 2020 | 15:53

    Polako nestaju idoli mog detinjstva, mladosti! Muzicari uz koje smo pesme odrastali isli na prve zurke prvi poljubci, zaljubljivanja! Bilo je to vreme bezbriznosti, drugarstva, ljubavi! Neki od nas se vracaju u ta vremena u svojim snovima ali nas sadašnjost brzo otrezni! Barem smo ugrabili jedan mali period srece i njega nosimo u svojim dusama! ... Kako je dobro videti te opet...

  • Nina

    4. avgust 2020 | 15:37

    Muzika moje mladosti...To su bila lepa vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA