Zvezda serije "Normal People" u novom spotu grupe Rolling Stones: Poslušajte i pogledajte "Scarlet"

Spot je snimljen "na socijalnoj distanci" u Kleridž hotelu u Londonu

  • 0
Paul Mescal Pol Meskal / Printskrin: YouTube/The Rolling Stones

The Rolling Stones su objavili spot za "Scarlet", nedavno otkrivenu pesmu koju su snimili 1974. godine sa Džimijem Pejdžom iz grupe Led Zeppelin. U videu se pojavljuje glumac Pol Meskal, zvezda popularne serije "Normal People".

Spot je snimljen "na socijalnoj distanci" u Kleridž hotelu u Londonu.

"Scarlet" je jedna od tri prethodno neobjavljene pesme predstojećeg deluxe izdanja Goats Head Soup, koji će biti objavljen 4. septembra ove godine. Set će obuhvatiti i remasterizovano izdanje albuma iz 1973. godine, kao i demoe i alternativne mikseve tog doba, ali i celokupni koncert sa Goats Head Soup turneje snimljene u Briselu 17. oktobra 1973. godine.

The Rolling Stones su "Scarlet" snimili sa Džimijem Pejdžom i basistom grupe Traffic, Rikom Grečom.

- Sećam se da smo upali na kraj snimanja Led Zeppelin-a – izjavio je Ričards početkom godine i dodao:

- Upravo su odlazili, a mi smo imali zakazan termin odmah posle. Džimi je odlučio da ostane. Vežbali smo, sticali osećaj za pesmu, ali kad nam se dopalo to što smo uradili, rešili smo da je sačuvamo.

Pre pandemije, The Rolling Stones su planirali da održe No Filter letnju turneju po Severnoj Americi. Koncerti su odloženi do daljeg.

U toku karantina, grupa je virtuelnim putem izvela "You Can't Always Get What You Want" u okviru One World – Together at Home humanitarnom događaju. Takođe, objavili su i "Living in a Ghost Town", svoju prvu originalnu pesmu od 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA