≫ 

Brus Springstin otvorio dušu: U novoj pesmi "Letter To You" izneo misli zapisane mastilom i krvlju

Šta vi mislite o ovoj pesmi? Javite nam u komentarima

  • 0
Brus Springstin Brus Springstin / Printskrin: YT/ Bruce Springsteen

U pesmi "Letter to You", naslovnoj pesmi svog prestojećeg albuma, Brusa Springstina, peva o mislima koje su na papiru zapisane "mastilom i krvlju". Ova dva materijala, koja zajedno podstiču njegovu želju da praznoj strani kaže sve što mu je na srcu, bili su pokretači mnogih Springstinovih pesama. "Letter to You" nije izuzetak.

Springstin je kazao kako je istoimeni album nastao u saradnji sa E Street bendom u jednom sirovom naboju energije, za samo pet dana, te da se nisu ni trudili oko komplikovanih i uobičajnenih načina snimanja.

Zbog toga ova prva pesma koju publika ima priliku da čuje i deluje tako iskreno. Springstinov glas zvuči tako udobno i utešiteljski dok u pesmi otvara dušu. Istovremeno, pesma je vrlo moderna. Tu je i jedan od njegovih zaštitnih znakova - uzdah koji ispusti nakon prvog stiha, a dok peva o "tamnim večernjim zvezama i jutarnjem nebu od plavetnila", zvuči kao da je i sam iznenađen.

Najzanimljivija stvar u vezi ove pesme jeste način na koji Springstin peva o istraživanju samog sebe, a da istovremeno ne otkriva mnogo. On razmatra "stvari koje je pronašao u teškim i dobrim vremenima", dok u refrenu priznaje da je "uzeo sve svoje strahove i sumnje... loša saznanja... svaku istinu koju je našao i sve ih poslao u pismu". No, on nikada ne otkriva detalje.

Emocije ove pesme proističu iz njegovog unikatnog glasa i načina na koji E Street bend bez imalo napora povezuje zvuke gitare i klavira. Springstin se nije otkrio do kraja, i možda nikada neće, ali pesma pruža taj osećaj baš zahvaljujući poverenju koje postoji između njega i članova benda.

Šta vi mislite o ovoj pesmi? Javite nam u komentarima.

Video: Živimo u mračnom i depresivnom svetu, kojem treba svetlosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA