Lara Fabian 26. juna 2021. godine u Štark Areni

Obaveštavamo sve fanove pop zvezde Lare Fabian, čiji koncert je bio planiran u Štark Areni 10. Maja 2020. godine, da je u okviru zakazane turneje za 2021. godinu odredila novi datum za Beograd 26. Jun 2021. godine.

  • 1
Lara Fabian Foto: Promo

Podsećemo, da je ovo drugo pomeranje beogradskog koncerta Lara Fabian.Prvi planirani koncert u novembru mesecu 2019.godine pomeren je za 10.maj 2020. godine usled njenog angažovanja na TV Show programu The Voice. Zakazani koncert za 10. maj ove godine nije mogao da se održi zbog nastale situacije sa pandemijom korona virusa. Verujemo, da će ovaj datum doneti svima nama više sreće, da će se situacija sa korona virusom stabilizovati i da ćemo u junu mesecu imati prilike da uživamo u spektaklu koji priprema ova velika muzička zvezda.

Kupljene ulaznice za oba predhodno zakazana koncerta važiće za novi datum koncerta i nije ih potrebno menjati.

Cene ulaznica za koncert ostaju iste: 3200, 3500, 3900, 4000, 5500, 7000 i 8500 rsd I mogu se naći na blagajnama Ticket Vision-a, kao i online na OVOM linku.

Očekujemo da će koncert okupiti brojne obožavaoce iz zemlje i regiona, jer svojom produkcijom i vrhunskom karijerom Lara Fabian to zaslužuje.

Najvernije fanove koji su već kupili ulaznice za beogradski koncert čeka posebno iznenađenje na koncertu.

Ostalim ljubiteljima muzike Lare Fabian poručujemo, da na vreme obezbede ulaznice za koncert koji će se sigurno dugo pamtiti.

- Svima hvala na strpljenju i razumevanju. Čuvajte se. - poručila je Lara Fabian svojim fanovima sa oficijalnog Facebook naloga.

LARA FABIAN 50 WORLD TOUR

Njen snažan glas može se prepoznati još od prve note i ume da probudi najlepše emocije o čemu govore brojne muzičke nagrade kao i preko 20 miliona prodatih albuma širom sveta.

Fanovima svojom muzikom širom sveta, šalje poruku o ljubavi, jednakosti i snažnim emocijama. Vlasnica je mnogobrojnih hitova, među kojima su najpoznatiji: Je T'aime, Quédate, Je Suis Malade, Adagio, Caruso i mnogi drugi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • supergnu

    17. septembar 2020 | 15:33

    Lara kida brate. Jedna od retkih pevacica koja stvarno ume da isprica pricu i pogodi u srce. Ovo se ne propusta...❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA