Otpevao je hit "Nothing's Gonna Change My Love For You", nestao je sa scene, sada je direktor škole

Sećate li se Glena Medeirosa?

  • 0
Glen Medeiros

Glen Medeiros peva hit "Nothing's Gonna Change My Love For You" Printskrin: Youtube/Amherst Records

Osamdesete su iznedrile mnoge pevačke zvezde, a jedna od njih je i Glen Medeiros, ili kako bi Amerikanci rekli Glen Mederos.

Mladi momak sa Havaja je sada već davne 1987. godine napravio pravi "bum" u svetu muziku kada je obradio čuveni hit Džordža Bensona "Nothing's Gonna Change My Love For You".

Za razliku od originala, Glen je sa svojom verzijom osvojio svet, a pesma je bila veoma slušana i našla se na prvom mestu brojnih top listi.

Podsetimo se kako je Glen Medeiros otpevao pesmu "Nothing's Gonna Change My Love For You", koja je svakako postala evergrin:

Nakon numere "Nothing's Gonna Change My Love For You", Glen je nastavio sa svojom muzičkom karijeru, ali nije nikada imao neki približan uspeh kao sa gore navedenom pesmom.

Jedan od zapaženijih hitova koji je Medeiros izveo jeste "She Ain't Worth It" iz 1990. godine, koji se našao na prvom mestu američke Bilbordove Hot liste.

Glen Medeiros - "She Ain't Worth It":

Glen je tokom devedesetih i dvehiljaditih izbacio 8 albuma, a u međuvremenu je nestao sa javne scene. Sada se njegova preokupacija na drugom poslu. Naime, Glen je obrazovan čovek, doktorirao je na Univerzitetu Južna Kalifornija. Trenutno je direktor Saint Loius škole u Honoluluu, na Havajima.

Glen Medeiros, koji je napunio 50 godina, je u maju ove godine dao intervju za havajski "Think Tech", gde je pričao o svojoj karijeri, porodici i ostalim stvarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA