≫ 

Počela druga sezona podkasta "Možemo samo da se slikamo"

"Slušajte MSDSS, već u prvoj epizodi smo pokazali nesvakidašnje slaganje"

  • 0
podkast Možemo samo da se slikamo Foto: Twitter/Dule Nedeljković

Druga sezona podkasta koji je prošle godine privukao veliku pažnju, "Možemo samo da se slikamo", počela je prošle nedelje, nakon letnje pauze.

Pred kamerama (jer okupljanje za mikrofonom još uvek je nepoželjno) ponovo su se našli novinari Tamara Skrozza i Dušan Mašić, kao i pisac Dule Nedeljković.

Zasada im se još neće pridružiti poslednji član ekipe, glumica Bojana Maljević.

- Bojana Maljević je deo tima, bila i biće, trenutno je okupirana vraćanjem duga moru kroz snimanje drugog dela istoimene serije, tako da fizički nije prisutna, što samim tim implicira da je daleko od očiju, ali ne i od srca. Što se mene tiče, meni ona nedostaje kao ukras na koji sam navikao. Dovoljno bi bilo da sedi i ćuti što je po meni idealan scenario za buduće dane.

- Držimo njenu sliku pred mikrofonom, pa kada se vrati neka progovori. Ovako smo dobili više prostora za lamentiranje nad zlohudom sudbinom čovečanstva od strane Tamare, fenomena Dušana „zašto volim Vučića“ Mašića i njegovog tačerovskiog osmeha, i moje razbibrige i podsmeh njihovim mukama. Ko god je ovo shvatio ozbiljno, ne treba da sluša MSDSS - rekao je u svom duhovitom maniru Dule Nedeljković.

podkast mozemo samo da se slikamo Ovako je to izgledalo prošle godine / Foto: Telegraf.rs

Kako kaže, drugih velikih promena nema.

- Nema, osim toga što nas je ova laž oko Korone fizički razdvojila (ko je slušao prethodnu sezonu zna da sam ja veliki fan dr Nestorovića), pa snimamo svako od svoje kuće preko Zoom aplikacije. Meni je to odvratno, ali ko sam ja da se bunim, kada smo pod autokratskom rukom Dušana Mašića. Novo vreme, nova pravila. Snalazimo se, mada meni iskreno nedostaje da sednemo u studio. Novina je to da se Mašić i dalje nada da ćemo ispoštovati nepisana pravila o vremenu koje imamo da nešto kažemo o temi koju obrađujemo.

Na samom početku ove prve epizode nove sezone, Nedeljković kaže kako mu je želja da "protivnike zdravog razuma dovede do samoubistva".

Prva epizoda druge sezonehttps://soundcloud.com/dusan-masic/msdss-e01s02Posted by Možemo samo da se slikamo on Среда, 16. септембар 2020.

- To se odnosi na misiju koju sam sebi zacrtao da raskrinkam „obavezni humor“ koji je novi vid pravovernih da terorišu nas normalne. Pod tu odrednicu svrstavam agendu koja se frontalno obrušila na stanovništvo planete od zlih ljudi koji vode rat protiv stanovništva planete preko medija. Nemam problem da bilo šta izgovorim, pošto sam, i pored utiska nehajnosti koji ostavljam na pojedince, vrlo ozbiljan u svojim razmišljanjima i stavovima. Nema zezanja sa mnom. Ja volim sve dobre ljude, i oni mene. Ne volim neljude, ne vole ni oni mene, i u tome ja iskreno uživam - kaže Dule Nedeljković i poručuje:

- Slušajte MSDSS, već u prvoj epizodi smo pokazali nesvakidašnje slaganje.

U toj prvoj epizodi Nedeljković je govorio o polasku đaka u školu, Tamara o skupim lekovima, a Mašic o tome koliko nas je COVID19 promenio.

Nova epizoda podkasta MSDSS izlazi svake dve nedelje na Sound Cloudu, a možete ih pratiti i na njihovoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA