Beogradski bend Dram dobitnik nagrade "Milan Mladenović"

Pobednik je proglašen večeras u Beogradu, a za nagradu su ukupno konkurisala 243 autora/benda

  • 1
Bend Dram, nagrada Milan Mladenović Dodela nagrade "Milan Mladenović" / Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Nagrada “Milan Mladenović” uručena je večeras bendu Dram iz Beograda za pesmu “Daj mi sve”, a priznanje im je uručio prošlogodišnji laureat, bend Artan Lili.

Nagrada se sastoji i iz novčanog dela od 2.000 evra, a njen cil je da podrži muzičare u odnosu prema umetnosti kakav je negovao Milan Mladenović, a koji podrazumeva stavljanje integriteta umetničkog dela iznad svakog oportunizma.

Ovogodišnji finalisti bili su bend Mrave brojim iz Hrvatske, Nekud iz Srbije, Sale i Sedlari iz Srbije, Narali iz Srbije, Dram, Rebel star iz Srbije, Klinika Denisa Kataneca iz Hrvatske, Sara Renar iz Hrvatske, Plejgraund hasl iz Hrvatske, Ćao Portorož iz Slovenije, Despot Tomić iz BiH, Dukat iz Srbije, Medžik buš iz Srbije i Buč Kesidi iz Srbije.

Pobednik je proglašen večeras u Beogradu, a za nagradu su ukupno konkurisala 243 autora/benda. Zadužbina “Milan Mladenović” objavila je i kompilaciju sa pesmama finalista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos Obric

    22. septembar 2020 | 10:47

    Ahahahah, pa gde je tu Bambi , to je njegova pesma tj produkcija. Ovi nemaju pojma, slusali smo ih vise puta uzivo i njihove demo snimke a onda ih je Zlaja odveo u PGP i doveo im Grajic Bambi da od njihovim demo pesmica napravi album. BRAVO ZA BAMBIJA>>>>>>>

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA